Rotjeknor

Vanaf het begin van het ontstaan van CADS Internet Diensten in 2007 waren wij gevestigd in Rotterdam.  De mooie ruime omgeving van Rotterdam Nesselande heeft jaren bijgedragen aan het woon- en werkgenot.

Maar halverwege dit jaar besloten wij om te gaan verhuizen naar de bollenstreek en dus op zoek te gaan naar geschikte woon- en werkruimte.   Dat hebben wij gevonden in Lisse (nabij de keukenhof).   Vanaf 22 september 2017 zijn wij gevestigd op Heereweg 43A, 2161 AD  Lisse.

Bollenstreek

Keukenhof tulip garden Holland 300x153Door in Lisse te gaan wonen en werken is de afstand tot Amsterdam ook een aanzienlijk stuk korter geworden. 

Voor de klanten van CADS Internet Diensten zal er niets wijzigen.  
Wij zijn nog steeds bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer (+31641625904) en hetzelfde emailadres (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Ook de werkwijze en aangeboden diensten wijzigen niet.

Voucher 10%

Om een beetje te vieren dat wij zijn verhuisd geven wij bij vermelding van vouchercode "010naar0252" via email, whatsapp of SMS een korting van 10% op uw volgende factuur !!